Seniorenvereniging Hilversum

Senver’s Cultuurkring:

Naar de musicals The Lion King en Soldaat van Oranje

Uit de peiling die Senver’s Cultuurkring in het vorige maandblad hield, bleek dat er voor The Lion King meer dan voldoende belangstelling bestaat. Er is inmiddels een touringcar besteld én 52 toegangskaartjes voor eind november. De belangstellenden zijn op de hoogte gesteld. De bus is nu vol, maar in het voorjaar gaan we misschien nog een keer. Dus als u nog interesse hebt, meld u aan. Kinderen of buren aanmelden, mag ook.
Verder is het plan om in januari 2019 met een bus naar Soldaat van Oranje te gaan, maar dat moet nog verder worden voorbereid.  Hebt u interesse, stuur dan een mailtje aan cultuurkring<AT>senver.nl Bellen kan ook, naar Ike Heerschop, tel. 035-6857016. 


Cultuurkring Programma:

Vrij. 12 okt.  20:15 uur, €12,50
Theater Santbergen – theatergroep “Fusie”

Toneel: Tot de dood ons scheidt,  theatergroep Fusie Een moderne tragikomedie in drie delen van de hand van schrijver/cabaretier Robbert Jan Proos. Als een stel dat elkaar slechts een maand geleden via Tinder heeft ontmoet besluit om te gaan trouwen vindt de omgeving daar wat van. In het eerste deel komt de bruid niet opdagen op haar vrijgezellenfeest en bespreken de getuigen slash verstokte vrijgezellen met elkaar hoe ongelofelijk gelukkig zij zijn zonder partner.


Za. 20 okt. 20:15 uur, Rang 1, €33,00
Gooiland Hilversum

Acrobatiek in een show: Enfants terribles met “Ashton Brothers
Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Welkom bij Enfants Terribles! Toen Theater Gooiland in 2016 voor het eerst weer open ging voor het publiek, was Enfants Terribles van The Ashton Brothers één van de eerste voorstellingen op het programma. Nu, in 2018, na twee belachelijk succesvolle seizoenen Ashtonia, en bijna aan het eind van de tournee van deze spectaculaire show komen zij nog een keer met hun oude, vertrouwde, verrassende show.


Za. 3 nov. 20:15 uur, Rang 1 €44,00
Gooiland Hilversum

Cabaret: Tineke Schouten: Highlights

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret en bij Theater Gooiland heeft ze nog geen seizoen gemist! In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare onvergetelijke typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Na een heel persoonlijke show in seizoen 2017-2018 maakt Tineke dit jaar een reis door haar carrière. Hoogtepunten uit haar vele fantastische shows passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit.


Di. 13 nov. 20:15 uur, Rang 1 €39,50
Theater Gooiland

Revue met Alex Klaassen:” Showponies

Lovende recensies en een laaiend enthousiast publiek: wat fijn dat we deze show in Gooiland hebben staan! Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen?

In Showponies is dát wat multi-talent Alex Klaasen ons laat zien. Hij showt zijn allerbeste versie even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier: met zang, dans, typetjes en komische sketches. Zo blaast hij de revue nieuw leven in. Sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Dus kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje, zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.

Revue terug in het theater, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen. Met o.a. Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit


Laat u horen!

De Cultuurkring van Senver organiseert ook wel eens bezoeken aan grote musicals.

Hebt u belangstelling – uiteraard zonder dat u zeker weet of u kunt op de datum dat wij kaartjes inkopen – stuur dan een e-mail naar cultuurkring<AT>senver.nl of bel naar Tiny Swetter,  035-6214061.

Attentie: Bij de opgegeven prijs komt nog een opslag van € 1,50 per kaartje voor onkosten Senver.